Våra samarbetspartners

Betalningsleverantörer

Swedbank Pay

Med Kachings kassasystem kan du få en prisvärd helhetslösning för dina betalningar via Swedbank Pay. Du får kortterminaler, inlösenavtal, fakturabetalningar och Swish-konto fullt integrerat med din Kachingkassa.    

Bambora

Bambora har en av marknadens smidigaste lösningar för kortbetalningar. Du tecknar ett enda avtal för både kortterminal och inlösenavtal och kommer igång på nolltid tack vare deras enkla onboarding. 

Verifone

Verifone är en av världens största betalningsleverantörer och erbjuder avancerade och pålitliga betalterminaler till alla typer av verksamheter.  

Swish

På kort tid har Swish blivit en av svenskarnas mest uppskattade betalmetoder inom handeln. Genom Kachings integration till Swish för Handel kan du ta emot Swish-betalnignar snabbt och enkelt direkt i kassan.

Klarna

Allt fler svenskar väljer idag att betala med faktura i butik och Klarna är utan tvekan det mest populära alternativet bland konsumenter. Vår integration till Klarna gör att du enkelt och snabbt kan låta kunderna betala med en fakturalösning de litar på. 

Ekonomi- och affärssystem 

Fortnox

Med Kachings Fortnox-integration kan du låta Fortnox hantera både din bokföring och produktinformation med en automatisk koppling till kassan. Din försäljning registreras och bokförs helt automatiskt efter varje dags försäljning och lager- och produktinformation hämtas automatiskt från Fortnox.

Hogia

Hogias personalliggare är en digital stämpelklocka som registrerar dina medarbetares närvaro. Personalliggaren kan integreras med din Kaching-kassa för att förenkla både för dig som arbetsgivare och för dina medarbetare.

E-handelsplattformar 

Magento

Magento är en av världens mest populära e-handelsplattformar. Det är ett komplett och modernt system som gör det enkelt att bedriva e-handel. Genom att integrera din Kaching-kassa till Magento får du ett smidigt sätt att hantera försäljning i alla kanaler. 

WooCommerce

Med e-handelsplattfromen WooCommerce blir det enkelt att bygga och anpassa din e-handel efter dina behov. Integrationen till Kaching gör det dessutom möjligt att dela försäljnings. och lagerinformation mellan systemen för effektiv omnikanals-handel. 

Vill du veta mer?

Kassasystem

Betalningar

Support

Om oss

© 2016-2020 Kaching AB, All Rights Reserved.