adwords-backdrop-4.png

Förenkla din försäljning

Ett komplett kassasystem som underlättar din vardag.
Få ett anpassat prisförslag

Det betyder att du kan komma igång snabbare, förenkla din rapportering, undvika supportsamtal och sälja mer.

Enkelt och pålitligt

Det app-baserade kassasystemet uppfyller alla Skatteverkets krav, är enkelt att använda och uppdateras kontinuerligt med nya funktioner. Vår support finns tillgänglig sju dagar i veckan.

Låga kortkostnader

Tack vare vårt partnerskap med Swedbank kan vi erbjuda dig extra förmånliga priser på kortinlösen. Våra transaktionsavgifter börjar vid 0,99% och går nedåt, beroende på din omsättning och kortmix.  

Bättre koll på försäljningen

Din dashboard gör det enkelt att hålla koll på försäljningen och rapportverktyget låter dig automatisera dina rapporter för att spara din dyrbara tid. 

Den smidigaste kassan för butiker och caféer

Med Kaching Express förvandlas din iPad till marknadens snabbaste och smidigaste kassa. Den smarta navigationen gör det enkelt att hitta alla dina produkter direkt från startskärmen. Att lägga till varor i varukorgen eller starta en betalning görs med ett enda klick. Du kan även installera kassan på din iPhone om du vill göra din försäljning ännu mer flexibel och lättrörlig.  

Läs mer om Kaching Express

Vad du får med Kaching Express

Alla betalalternativ du behöver

Smidig, automatisk rapportering

Smidigt administrationsverktyg

All hårdvara du behöver

Kom igång snabbt och enkelt

Digitala kvitton

Automatiska uppdateringar

Bättre koll på din försäljning

Snabb support

Några av våra 2 000+ kunder

Äntligen en lättanvänd kassa

"Jag har arbetat med kassor i 20 år och äntligen har jag fått en kassa som är så enkel att använda att jag kan sköta allt själv. Det är så här en kassa ska funka!"

 

/ Kemal Marangoz, ägare MoeJoes

Moderna och flexibla betalningar 

Med Kachings kassasystem kan du ta emot alla betalalternativ som kunderna efterfrågar, inklusive kort, kontanter, Klarna och Swish. Vi kan hjälpa dig med både kortterminal och inlösenavtal men du kan även välja din egen leverantör. 


Läs mer om våra betalningslösningar.

Smidigare användning via molnet

Med Kachings molnbaserade system sker kontinuerliga uppdateringar helt automatiskt och kostnadsfritt. Eftersom Kachings kontrollenhet ligger på vår molnserver behöver du inte heller någon fysisk ”box” för att uppfylla Skatteverkets krav. 

Läs mer om vårt molnbaserade system.

Full koll på din försäljning

Kachings analysverktyg Insights ger dig full kontroll över din försäljning, var du än är. Få en snabb översikt över hur mycket du säljer just nu eller bryt ner försäljningen på perioder, produkter eller anställda. Systemet analyserar även din försäljning och levererar nya insikter som kan hjälpa dig sälja mer.

Läs mer om Kachings adminverktyg

 

Vill du veta mer om hur Kachings Kassasystem fungerar och få ett prisförslag?

Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm