Ta emot faktura-

betalning med Klarna 

Snabb och smidig fakturabetalning

Fler och fler kunder väljer i dag att betala sina köp med faktura. Genom Kachings integration kan du erbjuda dina kunder smidiga fakturabetalningar med branschens populäraste leverantör: Klarna. 
Varför Klarna? 
Smidiga betalningar
Hög konvertering
Högre snittköp
Hur skaffar jag Klarna som betalalternativ? 

För att börja ta betalt med Klarna i din Kaching-kassa behöver du först kontakta Klarna för att teckna ett avtal. När detta är gjort får du användaruppgifter av Klarna som du använder för att lägga till Klarna som betalsätt i vår administrationsverktyg Backstage. 

Hur tar jag betalt med Klarna i butik?

För att starta en betalning med Klarna skriver du in kundens mobilnummer och trycker “Fortsätt”. Kunden får då ett sms med en länk för att fylla i sin betalningsinformation i Klarna Checkout. Stegen som kunden måste följa är väldigt lika Klarna Online. Om det är första gången som kunden använder Klarna kan den behöva skapa ett konto. 

När betalningen är inledd väntar kassan tills kunden fyllt i sin information och godkänt köpet innan kassan går vidare till sammanfattningen av köpet. I sammanfattningen ser du vilka betalsätt som använts, den betalda summan, och vilka artiklar kunden köpt. Du kan även se köpets ordernummer. Om kunden inte vill ha ett kvitto är det bara att välja “Hoppa över kvitto”.

Vill du komma igång med Klarna?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm

Kassasystem

Betalningar

Support

Om oss

© 2016-2020 Kaching AB, All Rights Reserved.