Sänk dina kortkostnader

med Kaching

Bra priser på kortläsare

och inlösenavtal

 Med Kachings kassasystem får du inte bara möjligheten att snabbt och enkelt ta emot kortbetalningar, via våra samarbetspartners kan vi dessutom erbjuda konkurrenskraftiga priser på kortinlösen och kortläsare och därigenom öka din lönsamhet.  
Sänk dina kortavgifter  

Vid varje korttransaktion som genomförs tar kortinlösaren ut en avgift för hanteringen. Eftersom kortköpen står för över 80 % av alla betalningar i Sverige har den här avgiften en avgörande påverkan på din lönsamhet.

 

Vilken kortavgift en handlare betalar kan variera kraftigt och många mindre handlare kan i dag betala kortavgifter på upp till 1,8 % av transaktionsbeloppet vid köp i butik . 

Via våra samarbetspartners kan Kaching erbjuda kortavgifter som startar vid 0,99 % och går nedåt, beroende på din omsättning och kortmix. 

 

För att få veta vilka transaktionsavgifter vi kan erbjuda dig kan du kontakta oss via formuläret här nedanför. 

Våra samarbetspartners
Så fungerar kortbetalningar

För att kunna ta emot kortbetalningar i din butik behöver du två saker: en kortläsare och ett inlösenavtal. Kaching hjälper dig med båda. 

Kaching samarbetar med flera olika leverantörer som kan förse dig med moderna och pålitliga kortläsare. Du har även möjlighet att välja mellan stationära och trådlösa kortläsare. Vår rekommendation är dock att alltid välja en stationär kortläsare om möjligt eftersom dessa är mer driftsäkra.

 

Om du redan har en kortläsare från en av våra samarbets-partners kan du självklart fortsätta använda den med vår kassa.

Som handlare behöver du även sätta upp ett avtal med en kortinlösare för att ta emot kortbetalningar. Kortinlösaren är handlarens bank som ser till att pengarna från köpet sätts in på handlarens konto.

 

Kaching har samarbetsavtal med flera kortinlösare som kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på kortinlösen. I de flesta fall är kortinlösaren även leverantör av kortläsare, vilket gör att du endast behöver ett avtal för båda.

Vill du sänka dina kortkostnader?

Kontakta oss för prisförslag

Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm

 

Kassasystem

Betalningar

Support

Om oss

© 2016-2020 Kaching AB, All Rights Reserved.