Om Kaching 

Kaching grundades 2017 med ambitionen att hjälpa detaljhandeln att förnya shoppingupplevelsen i sina butiker. Genom att erbjuda ett modernare kassasystem för iPads och iPhones ville vi ge handlare mer flexibilitet och mobilitet i deras butiker och samtidigt förena den digitala och fysiska handeln i en plattform. 
2000
Antal kunder
25
Antal anställda
3 md SEK
Årlig transaktionsvolym
Idag är vår ambition ännu större… 

Det som började som ett kassasystem för stora kedjor inom detaljhandeln är idag en produktportfölj som hjälper alla typer av handlare att effektivisera sin verksamhet och öka sin försäljning. Bland våra kunder finns idag mängder av små och medelstora butiker och restauranger men även större företag som Hästens och flera Apple Premium Resellers. 

Oavsett hur våra kunder ser ut är vårt mål dock alltid det samma: vi vill hitta smarta lösningar på de utmaningar som handlarna möter i vardagen. På så vis gör vi det lättare för dem att driva sin verksamhet och att sälja mer. Vårt exceptionella team av utvecklare och designers, med erfarenhet från bland annat Apple, Spotify, Skype och Klarna, utforskar hela tiden nya sätt att uppnå det målet.

På de här marknaderna finns våra kassor
Sverige
USA
UK
Belgien
Nederländerna
Spanien

Vill du veta mer om Kaching?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig 

Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm

Kassasystem

Betalningar

Support

Om oss

© 2016-2020 Kaching AB, All Rights Reserved.