Ta emot Swish i din butik 

Kom igång snabbt och enkelt med Kaching

Swish har på mindre än ett decennium vuxit till att bli ett av svenskarnas mest populära betalsätt och ett oumbärligt betalalternativ för dagens handlare.
Kaching hjälper dig att ta emot smidiga Swish-betalningar till ett bra pris. 
7 400 000
Privatanvändare
230 000
Företag tar betalt med Swish
394 mn
Swish-betalningar
under 2018
Hur skaffar jag Swish till min butik?

För att börja ta emot Swish-betalningar kan du teckna ett avtal via Kaching till ett extra förmånligt pris. Det finns olika typer av Swish-avtal för företagare men om du har en fysisk butik, restaurang eller liknande är det Swish för handel du ska ha. 

 

När avtalet är signerat kan du lägga till Swish som betalalternativ i din Kaching-kassa på bara några sekunder via vårt administrationsverktyg Backstage. Efter det är du redo att ta emot Swish-betalningar som är fullt integrerade till din kassa.

Hur fungerar Swish för handel?
Vad kostar Swish för handel? 

Med Swish för handel får du ett snabbt, säkert och enkelt betalsätt. Allt du behöver göra är att välja Swish som betalsätt i kassan och skriva in kundens telefonnummer. Kunden öppnar sedan sin Swish-app och godkänner betalningen. Efter det är köpet klart och du kan välja att skriva ut, mejla eller hoppa över kvitto. 

Priset på Swish-transaktioner varierar från handlare till handlare och beror på vilket avtal du tecknat med din bank. Men du kan även teckna ett Swish-avtal direkt via oss på Kaching, till ett konkurrenskraftigt pris, och få hjälp att komma igång. För att komma igång med Swish eller få ett prisförslag kan du fylla i det här formuläret: 

Vill du komma igång med Swish?

 

Kontakta oss för prisförslag.

Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm

 

Kassasystem

Betalningar

Support

Om oss

© 2016-2020 Kaching AB, All Rights Reserved.